Monday, May 23, 2011

Agenda Yahudi Kristian :Pemakaian Tudung Kepala Cara Kristian.


Perhatian Untuk Kaum Hawa,
Pemakaian tudung biarawati telah menjadi fenomena pada masa kini tanpa disedari oleh umat Islam. Fashion tudung ala Biarawati Kristian ini mungkin lahir dari kelekaan umat Islam sendiri. Justeru, menjadi tanggungjawab kepada kita untuk menjauhi fashion tudung ini dan kembali kepada pemakaian tudung cara orang Islam, dan menunjukkan sikap berhati-hati kita dalam etika pemakaian Islam.

Sabda Rasulullah saw:

"Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum, maka ia termasuk dari golongan mereka" (Hadith riwayat Abu Daud, disahihkan oleh Ibn Hibban)

Bagi anda yang memakai tudung seperti gambar di atas, ayuh tinggalkan fashion tersebut. Bagi suami atau bapa yang punyai isteri dan anak yang memakainya, tegahlah mereka. Bagi mereka yang punyai medium untuk menyampaikan mesej ini, sebarluaskan mesej ini untuk manfaat kita semua.

Sebarluaskan banner di bawah:

 
 
Semoga usaha kecil kita ini mendapat ganjaran yang besar di sisi Allah taala.

"Berpakaianlah mengikut ajaran Islam"

Sumber :

Nota :

Rata-rata kini anak-anak gadis memakai tudung kepala hanya sebagai fesyen sahaja dan mungkin tiada niat untuk menutup aurat demi kerana menjaga kehormatan dan kerana Allah.Model-model berfesyen bertudung ala-ala biarawati Kristian bersepah dan mengalakkan lagi anak-anak gadis Melayu Islam mengikutinya.Beginilah jika Islam hanya diambil suku-suku sahaja oleh pemerintah dan kononnya telah menerapkan nilai-nilai Islam dikalangan rakyat.Hakikatnya agendan yahudi kristian kini telah menusuk jauh ke dalam minda pemimpin dan rakyat dimana menghalalkan yang haram secara halus dan teratur.Ayuh kembalilah ke jalan yang lurus dan diredai Allah.Hancurkan kekhurafatan ini dan tangan-tangan ghaib yang mempertikaikan hukum Allah yang sebenarNya.Semoga Allah memberikan mereka hidayah dan membukakan pintu taubat buat mereka.

No comments:

Post a Comment